Din pacate exista foarte multi „meseriasi”, multi dintre ei „universali” care stiu meseria de electrician invatata de la un „nene” sau au lucrat „pe afara”. Am intalnit clienti care au ales sa faca lucrarea de instalatii electrice cu zugravul, ca acesta cica stie toate meseriile si i a facut o oferta de nerefuzat: „daca zugraviti cu noi, instalatia electrica e gratis”…..si mai exista si multe alte exemple…

Sfaturile noastre privind alegerea electricianului potrivit:

Evitati sa colaborati cu „oameni invizibili” care-i gasiti prin diferite anunturi pe net, prin ziare, prin pliante….oameni despre care nu puteti afla mai nimic doar un nr. de telefon la care raspunde daca vrea sau nu raspunde daca nu-i convine.
Evitati sa colaborati cu persoane lipsite de seriozitate, cu antecedente in acest sens, care promit si nu-si respecta promisiunile.
Evitati sa alegeti echipa cea mai ieftina (desi tentatia este mare) fara sa verificati atent daca persoana respectiva da dovada de profesionalism, transparenta, serozitate, raspunde cerintelor dvs, puteti afla ce lucrari a facut si cum s-a comportat cu clientii la care a mai lucrat. Foarte important este felul cum cunoaste meseria de electrician, cum respecta normativele tehnice existente ( sunt publicate pe internet si puteti verifica si dvs. ce va spune sau ce face), de asemenea si contractul de garantie oferit este important ( perioada si durata de timp pentru care se ofera garantie ).
Evitati sa lucrati cu materiale neconforme sau neadecvate pentru tipul de instalatie electrica pe care vreti sa o realizati, materiale care nu dispun de garantie sau certificate de calitate
Nu platiti inainte sa vedeti ceva realizat, electricianul trebuie sa si respecte angajamentele si termenul de predare al lucrarii.
Verificati „viteza de reactie” si modul cum raspunde electricianul la solicitarile dvs. privind aparitia unor situatii deosebite, modificari de proiect, avarii care necesita interventii sau reparatii.
Tineti cont de faptul ca instalatia electrica are o imporanta covarsitoare in buna desfasurare a activitatii de zi cu zi, poate fi foarte periculoasa daca nu este realizata conform normativelor ( incendii, pagube materiale insemnate ), este o lucrare ascunsa si orice interventie, reparatie, inlocuire se face cu cheltuieli mari si deranj pe masura.
Daca veti alege sa lucrati cu noi, va oferim lucrari de calitate la preturi convenabile, materiale electrice de la producatori consacrati, termene de executie respectate cu strictete si un contract de garantie pe o perioada mare de timp.

Noi avem un moto :
Lucrul bun e scump! … Lucrul prost te costa dublu,triplu, poate viata !!!