Servicii propuse de specialistii PETRICA GROUP SRL :

– lucrari de impamantare – instalatii de paratrasnet – montare tablou electric – instalatii electrice exterioare si interioare – montari surse de iluminat – montari prize si intrerupatoare electrice – montari echipamente electrice – executari proiect /doasar de utilizare instalatii electrice etc.

Cautati o firma specializata in instalatii electrice pentru constructii civile si spatii comerciale sau instalatii electrice pentru constructii industriale? Grupul de electricieni Petrica GROUP , prin intermediul serviciului de urgente electrice Petrica GROUP,va pune la dispozitie echipe de tehnicieni si electricieni autorizati ANRE cu experienta, capabili sa realizeze in mod profesionist si responsabil instalatii electrice pentru constructii civile, industriale, spatii comerciale si spatii birouri.
Interventie electrica rapida, interventii electrice de urgenta, lucrari electrice si reparatii electrice realizate de un electrician sau o echipa de electricieni autorizati!
Petrica GROUP SRL va ofera servicii de executare instalatii electrice prin interventii rapide pentru spatii comerciale, birouri, blocuri , hale productie sau case.

Indiferent de proiectul dumneavoastra, echipa Petrica GROUP SRL va vine in ajutor cu echipamente performante si aptitudinile necesare pentru a executa eficent si la un standard de calitate ridicat fiecare lucrare.

De ce sa alegeti Petrica GROUP SRL?
-oferim servicii adaptate fiecarui client si fiecarui buget
-veti beneficia de experienta noastra acumulata de-a lungul timpului in domeniul instalatiilor electrice
-respectam cu strictete toate procedurile pentru elaborarea instalatiilor electrice
Executam o multitudine de lucrari electrice, printre care:
-montarea corpurilor de iluminat;
-inlocuirea si montarea tablourilor electrice;
-remedieri defectiuni;
-montarea protectiilor impotriva electrocutarii;
-modernizare instalatii electrice.
Lucrarile pe care le executam sunt realizate astfel incat sa fie usor de intretinut si sa asigure performantele de care aveti nevoie.